Witam! Pilnie potrzebuje pomocy:/ Problem jak w tytule. Potrzebuje możliwie jak najwiecej informacji na temat projektowania sterownika PLC z wyjsciem sterującym PWM sterującym silnikiem elektrycznym -dane sterownika -algorytm PID w sterowniku -algorytm sterowania -program sterujacy,lista zmiennych
będe wdzięczny za każdą pomoc
sterownik PLC z wyjsciem PWM sterującym silnikiem
-
antybiotyk
Re: sterownik PLC z wyjsciem PWM sterującym silnikiem
Czy możesz sprecyzować pytanie - ograniczenie do środowiska LabVIEW ?
bo odpowiedzią zasadniczą jest:
biblioteka wydziałowa,
księgarnia naukowa
Google
bo odpowiedzią zasadniczą jest:
biblioteka wydziałowa,
księgarnia naukowa
-
antybiotyk
To ze jest to moj pierwszy post na tym forum nie oznacza ze nie znam zasad korzystania, pytania zawsze zadaje na koncu.
Google juz przekopałem w szerz i w zdłuż i słabo, biblioteka na politechnice w białostockiej to bieda straszna ostatnią książke kupili jeszcze chyba jak mór berlinski stał :/
ja potrzebuje informacji o sterowniku GE Fanuc Versa MAX ale jak napisałem juz wyzej na razie nie mam praktycznie nic na ten temat i kazda wiedza bedzie mi przydatna
Google juz przekopałem w szerz i w zdłuż i słabo, biblioteka na politechnice w białostockiej to bieda straszna ostatnią książke kupili jeszcze chyba jak mór berlinski stał :/
ja potrzebuje informacji o sterowniku GE Fanuc Versa MAX ale jak napisałem juz wyzej na razie nie mam praktycznie nic na ten temat i kazda wiedza bedzie mi przydatna
-
bogdani
- Administrator
- Wersja środowiska: LabVIEW 2015
- Kontakt:
Witaj
Nie lepiej w tej sprawie zwrócić się do dystrybutora czyli firmy ASTOR o ile sięnie mylę ?
Wydają oni nawet miesięcznik związany z ich produktami.
bogdani
Nie lepiej w tej sprawie zwrócić się do dystrybutora czyli firmy ASTOR o ile sięnie mylę ?
Wydają oni nawet miesięcznik związany z ich produktami.
bogdani